7 روش پس انداز برای خانه د ار شدن!

2019-10-01
5 دقیقه زمان مورد نیاز برای مطالعه
7 روش پس انداز برای خانه د ار شدن!
این روزها و با این شرایط اقتصادی برای خرید یک تلفن همراه ساده هم باید برنامه ریزی کرد و یا حداقل اینکه از بعضی از مخارج دیگر زندگی کم کرد تا موفق به خرید وسیله‌ای برای خانه شد چه برسد به اینکه بخواهیم خود خانه را بخریم! درعین حال نترسید، سخت است ولی محال نیست؛ ما در این مقاله از «آسامید» 7 راه پنهانی برای پس‌انداز به شما پیشنهاد می‌کنیم که می‌تواند شما را موفق به خرید خانه کند.

این روزها با توجه به بازار متلاطم مسکن، خرید خانه برای بیشتر آدم‌ها تبدیل به یک رؤیای دور از دسترس شده است . گاهی وقتی کسی خانه‌ای می‌خرد، زمزمه‌ها آرام آر ام از گوشه و کنار به گوش می‌رسند و قضاوت‌ها در مورد او آغاز می‌شوند که شاید بهترین آنها حرف عده‌ای باشد که می گویند: «از آسمان برایش پول باریده ‌است.» آنها به این نکته توجه‌ای ندارند که شاید آن فرد و خانواده وی براساس یک برنامه‌ریزی دقیق و هوشمندانه‌ توانسته‌اند به چهار دانه آجر که مال خودشان باشد، برسند. ما در این مقاله از «آسامید» سعی داریم به شما بگوییم که چطور می توان راه رسیدن به خرید خانه را کوتاه کرد. قبل از هر چیز بهتر است که ابتدا درباره «راه پنهانی  پس انداز» توضیحی بدهیم و پس از آن سراغ موضوع خرید خانه برویم. این راه، طوری‌ست که وقتی در آن قرار می‎گیرید شاید خیلی متوجه‌اش نشوید. نیازی به جادو و تلاش برای گرفتن وام‌های سنگین نیست. برای پی بردن به این اسرار به کمی آینده نگری و حواس جمعی نیاز است. اما این رازها چیستند؟

راه های پس انداز برای خانه دار شدن

در ادامه مطلب، پرده از این رازهای پنهانی بر می‌داریم:

1. حقوق خود را به دو حساب جداگانه واریز کنید

اگر به سپرده ی خود دسترسی مستقیم دارید، حقوق خود را به دو حساب واریز کنید. یک حساب برای خرج کردن و حساب دوم برای روز مبادا . برای حساب دوم حتی نت بانک و کارت بانکی هم نگیرید  تا وقتی خواستید از آن برداشت کنید تنبلی‌تان شود تا بانک بروید .خودتان را گول نزنید و هی نگویید: «حالا اینبار را بردارم، از ماه آینده دست نمی‌زنم» همیشه اولین بار انجام هر کاری، سخت ترین بار آن است، یکبار که در برابر این وسوسه، مقاومت کنید، بعد از آن برایتان عادی می‌شود.

2. خریدهای اینترنتی ماه به ماه را  فراموش کنید

خرید اینترنتی یکی ازمواردیست که بیشتر اوقات بدون فکر انجام می‌دهیم؛ شاید چون پول نقد نمی‌دهیم که دلمان از پرداخت آن همه اسکناس بلرزد. به سایت‌های مختلف می‎رویم، با دیدن تخفیف‌های تحریک کننده، عکس‌های جذاب  و …. وسوسه می‌شویم و بیشتر از نیازمان خرید می‌کنیم. پیشنهاد می‌کنیم خرید اینترنتی را در بعضی از ماه‌های سال ممنوع کنید یا حداقل طبق قانونی که برای خودتان می‌گذارید، پیش بروید و در طول یک سال، بیشتر از یک بودجه از قبل تعیین شده، برای خرید اینترنتی هزینه نکنید.

خرید اینترنتی

3. تا حد امکان از پول نقد استفاده کنید

استفاده از پول نقد ممکن است سخت به نظر برسد.  اما «آدام جاسکو»، موسس و مدیر سایت  ProudMoney، می‌گوید که انجام این کار می‌تواند باعث پس انداز پول زیادی برای آینده شما شود.

وی می گوید:«مطالعات نشان می دهد که مردم هنگام پرداخت با عابربانک ها پول بیشتری خرج می کنند. بنابراین به جای استفاده از عابربانک ها از پول نقد استفاده کنید. با این کار شما نه تنها برای صرف غذا و سایر اقلام، پول کمتری خرج می‌کنید، بلکه ترک عادت استفاده‌ی راحت از کارت اعتباری، علاقه شما به خریدهای بیهوده را از بین می‌برد.»

استفاده از پول نقد

4. به خودتان ستاره بدهید

تقویمی تهیه کنید و کارهایی که باعث شدند پس انداز بیشتری داشته باشید را در آن یادداشت کنید .مثلا بنویسید که جمعه ی گذشته به جای رستوران رفتن در خانه غذا پختید و این کار چقدر به صرفه بود.

مطمئن باشید که پس از مدتی، وقتی به حساب بانکی و تقویم پس انداز خود نگاه کنید، متوجه خواهید شد که آن حساب و کتاب کردن‌ها و سختی کشیدن‌ها ، ارزش این پس انداز را داشته‌است؛ وقتی دیدید خوب عمل کرده‌اید، خود و خانواده خود را به یک شام ساده مهمان کنید.

5. به حرف شکم خود گوش ندهید!

انعطاف پذیری، راه حل خیلی از مشکلات است. وقتی به یک هاپیر مارکت می‌روید، روی برند خاصی تعصب نداشته باشید. یک سس داخلی، همان کاری را می‌کند که از یک سس معروف خارجی انتظار دارید. «جاسکو» متخصص امور مالی و سرمایه گذاری می‌گوید:«هنگامی که یک فروش تخفیف دار را می‌بینید، سعی کنید غذایی را که برایش برنامه‌ریزی کرده‌اید با غذای ارزان تری که تخفیف خورده‌است، عوض کنید. این کار با فعال نمودن قدرت خلاقیت شما سبب می‌شود که همان لحظه بتوانید مقداری از پول خود را پس انداز کنید.» عادت‌های غذایی خود را تا حدی تغییر دهید و این را بدانید که کسی از محتویات قابلمه ی شما خبردار نخواهد شد.

6. پولتان را به حساب سپرده بسپارید

پولتان را در حساب سپرده بخوابانید؛ حساب پس اندازی با نرخ بهره ثابت و تاریخ برداشت ثابت. می‌دانید که در برداشت زود هنگام پول، جریمه‌ای وجود دارد و همین ترس از جریمه شدن می‌تواند به شما کمک کند به آن پول دست نزنید. اما به این نکته مهم توجه کنید که فقط زمانی این روش را بکار بگیرید که نمی‌توانید سرمایه گذاری بهتری با خرید طلا، سهام و یا حتی ملک های خیلی کوچک و… انجام دهید.

7. از گران فروش‌ها خرید نکنید!

همیشه از مغازه‌های بالاشهر و مارکت‌های شیک خرید نکنید. آنها گاهی  انصاف ندارند و پول اجاره و لامپ‌های هالوژن قشنگشان را روی قیمت اجناس می‌کشند. ممکن است همان جنس را در محلات متوسط شهر با قیمت بسیار ارزان تری پیدا کنید؛ از تلاش برای ارزان پیدا کردن اجناس خجالت نکشید.

 نکاتی که  دانستنش خالی از لطف نیست!

  •  انضباط مالی داشته باشید و در خرج کردن جوگیر نشوید!
  • پایتان را به اندازه‌ی گلیمتان دراز کنید. بین درآمد و پس انداز خود تعادل ایجاد کنید.
  • یادتان باشد که برای رسیدن به یک هدف بزرگ، باید اهداف کوچک را فراموش کرد!